Noże do chleba i pieczywa ZWILLING
(23)Świeży chleb z piękną, dobrze wypieczoną, chrupiącą skórką i pachnące pieczywo ciężko przeciąć nożem, który nie jest idealnie ostry, zazwyczaj wymaga to wysiłku i rezultat nie wygląda zachęcająco. Noże z delikatnie ząbkowanym ostrzem poradzą sobie z tym łatwo, cięcie będzie schludne, a chleb lub pieczywo nie będą rozgniecione. Do wyboru są noże do chleba z wystarczająco długim ostrzem, a także mniejsze noże, które są doskonałe nie tylko do pieczywa, ale także do pomidorów, sera, mogą służyć jako nóż do śniadania.

Materiał ostrza:
Stal nierdzewna
Materiał rękojeści:
Plast
Długość ostrza:
20 cm
Całkowita długość:
32.8 cm
Masa:
128 g
Zwilling All Star bread knife 20 cm
453 zł
184 zł