Noże do filetowania
(14)Noże filetowe do ryb to specyficzna kategoria noży określanych jako noże do ryb. Charakteryzują się elastycznym, wąskim ostrzem z cienkim szpicem i są niezwykle ostre. Jakość noży filetowych od producentów Marttiini i Mora doceni każdy wędkarz, który czyści i przetwarza ryby. Łatwo usuwają skórę z ryby, odkostniają, przecinają kości i porcjują na filety. Oprócz wędkarzy docenią je również myśliwi czy zwykłe gospodarstwa domowe. Kuchenny nóż filetowy Wüsthof lub Victorinox z giętkim ostrzem nadaje się nie tylko do przetwarzania ryb, ale także do porcjowania mięsa na cienkie plastry, odbłania, odkostniania i w porównaniu z innymi nożami wykonuje usługę w krótszym czasie z lepszym rezultatem.

Marttiini Martef Nóż do filetowania 23 stal nierdzewna & Martef/guma/skóra 846014T

Wüsthof Solingen Classic Ikon nóż do filetowania 18 cm, 1040333818

KERSHAW 9" CLEARWATER Nóż do filetowania K-1259X

Marttiini Angler's Slim Nóż do filetowania 17cm

KERSHAW 7,5" WĄSKI FILETOWY K-1247X

KERSHAW 1241X 12" ZAKRZYWIONY NÓŻ DO FILETOWANIA (30,5 cm)

Marttiini Angler's Zakrzywione Noże do Filetowania 25cm

WOOD JEWEL Nóż do filetowania, 16 cm WJ23FP

Marttiini CKP nóż do warzyw 10 cm stal nierdzewna 745114P

Marttiini Martef Nóż do filetowania 19 stal nierdzewna & Martef/guma/skóra 836014T

DUE CIGNI NÓŻ DO FILETOWANIA ELASTYCZNY 2C 745/16

DUE CIGNI LINEA 1896 NÓŻ DO WYKRAWANIA KOŚCI CM 15 - INOX 4116 RĘKOJEŚĆ PP 2C 1006 PP

Nóż do filetowania Roselli Big R255
