Noże do wykrawania
(10)Specjalna kategoria noży, noże do wykrawania mięsa, które używa każdy rzeźnik czy kucharz, znajdą zastosowanie także w zwykłym gospodarstwie domowym. Jakościowy nóż do wykrawania nie może zabraknąć na żadnej ubojni. Krótsza, cieńsza klinga, prosta ale także lekko zakrzywiona, szybciej i precyzyjniej przetworzy każdy rodzaj mięsa.
Nóż do wykrawania naprawia mięso wokół stawów kości, ścięgien w znacznie krótszym czasie. Producent Victorinox oferuje noże do mięsa z wysokiej jakości stali, która pozostaje długo ostra i jednocześnie łatwo się ostrzy. Nóż do wykrawania Victorinox z rękojeścią fibrox dobrze leży w dłoni, nie ślizga się nawet gdy ręka jest tłusta lub mokra. Nóż do wykrawania Mikov z plastikową lub klasyczną drewnianą rękojeścią uzupełnia gamę noży do mięsa tego producenta w bardzo przystępnej cenie. Solingen Wusthof również obejmuje w swojej szerokiej ofercie kulinarnych noże do wykrawania w wysokiej jakości.

WUSTHOF CLASSIC Nóż do trybowania 14 cm, 1040101414

BÖKER CORE PROFESSIONAL nóż kuchenny 16,5 cm 130865 czarny

TB GEORGES POM Nóż do trybowania, 15 cm 10120137

BÖKER CORE PROFESSIONAL nóż kuchenny 16,5 cm 130865 czarny

Marttiini CKP Nóż do rzeźbienia stal nierdzewna/guma/- 754114P

DUE CIGNI LINEA 1896 NÓŻ DO WYKRAWANIA KOŚCI CM 15 - INOX 4116 RĘKOJEŚĆ PP 2C 1006 PP

Wusthof GOURMET nóż do wykrawania 14cm. 1025046114

Nóż do trybowania EKA 13cm 30180

Nóż do trybowania EKA 15cm 30220
