Opis produktu
Linie rękojeści noża są wykonane z niezniszczalnej czarnej G10, optymalna wydajność tnąca jest gwarantowana nie tylko poprzez całkowite płaskie szlifowanie ostrza z powierzchniową obróbką kamieniem wodnym, ale także poprzez wybór stali 440 °C jako stali ostrza. Ta powierzchniowa obróbka jest osiągana w specjalistycznym procesie szlifowania i jest bardzo odporna na zarysowania.
Nóż do filetowania jest głównie używany do filetowania ryb, dlatego jest podstawowym wyposażeniem każdego wędkarza. Charakteryzuje się długim, wąskim i elastycznym ostrzem. Jest również używany do innych celów. W mięsie ostry nóż jest używany do usuwania ścięgien lub skóry oraz do usuwania miąższu owoców i warzyw z pestki.
-
Materiał ostrza:440C
-
Materiał rękojeści:G-10
-
Długość ostrza:19.6 cm
-
Całkowita długość:31.1 cm
-
Długość rękojeści:11.5 cm
-
Grubość ostrza:1.8 mm
-
Masa:104 g
-
Wykorzystanie:Rybársky, Kuchyňský
-
Rodzaj noża:Kuchyňský
Parametre produktu
-
Materiał ostrza:440C
-
Materiał rękojeści:G-10
-
Długość ostrza:19.6 cm
-
Całkowita długość:31.1 cm
-
Długość rękojeści:11.5 cm
-
Grubość ostrza:1.8 mm
-
Masa:104 g
-
Wykorzystanie:Rybársky, Kuchyňský
-
Rodzaj noża:Kuchyňský
-
Projektant:Jesper Voxnæs
-
Obróbka powierzchni ostrza:Stonewash