Opis produktu
Solidny japoński nóż GYUTO/Chef 180 mm z imponującym designem i najwyższą jakością. Grzbiet noża i ostrze zwężają się ku końcówce, co zapewnia wszechstronne wykorzystanie wyjątkowej siły cięcia. Krojenie, plasterkowanie, czyszczenie mięsa, owoców i warzyw - dla tego unikalnego noża japońskiego kształtu nie będzie żadnym problemem. Nóż kuchenny GYUTO dzięki wyżej umiejscowionej końcówce nadaje się również do krojenia ziół, warzyw i orzechów. Długa klinga i rękojeść w stylu zachodnim zapewnią Ci najlepszą kontrolę podczas krojenia. Japońska sztuka, precyzja i nowoczesne technologie sprawiają, że ten nóż jest wyjątkowy i niepowtarzalny.
Klinga ma ultra ostry rdzeń tnący z japońskiej stali AUS-8, który jest bardzo dobrze chroniony przed korozją. Rdzeń z japońskiej stali AUS-8 jest osadzony między 2 warstwami stali nierdzewnej SUS-410.
Rękojeść wykonana jest z naturalnego drewna palisandrowego. Jest ergonomicznie ukształtowana i zaprojektowana dla doskonałej kontroli manualnej. Podwójne nitowanie zapewnia doskonałą wytrzymałość, stabilność i połączenie klingi z rękojeścią.
-
Materiał ostrza:AUS-8
-
Materiał rękojeści:Palisander
-
Długość ostrza:18 cm
-
Całkowita długość:30 cm
-
Masa:95 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský
-
Rodzaj noża:Stały
Parametre produktu
-
Materiał ostrza:AUS-8
-
Materiał rękojeści:Palisander
-
Długość ostrza:18 cm
-
Całkowita długość:30 cm
-
Masa:95 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský
-
Rodzaj noża:Stały