
Opis produktu
Japoński nóż gyuto/szefa kuchni DELLINGER HOKIYAMA SAKON BOKUSUI ROU-WAVE 151920 to wszechstronne narzędzie do uniwersalnego użytku. Posiada idealny kształt do wszelkiego rodzaju cięcia. Nadaje się do porcjowania mięsa, krojenia ryb, filetowania, czyszczenia mięsa i ryb, owoców oraz warzyw. Nóż gyuto doskonale sprawdzi się zarówno w domowej, jak i profesjonalnej kuchni.
Rdzeń ostrza wykonany jest z nierdzewnej stali Aichi AUS-10, o twardości około HRC 62, otoczony 32 warstwami miększej stali - san mai clad. Całe ostrze jest wypolerowane na wysoki połysk.
Rękojeść o ośmiokątnym kształcie wykonana jest z lakierowanego drewna dębowego.
Nigdy nie myj noża w zmywarce.
Nie używaj noża jako łomu i unikaj jego zginania.
Nie używaj noża do cięcia twardych i zamrożonych produktów.
Chroń nóż i jego ostrze przed upadkiem lub uderzeniem.
-
Materiał ostrza:AUS-10
-
Materiał rękojeści:Drewno dębowe
-
Długość ostrza:24 cm
-
Całkowita długość:40 cm
-
Długość rękojeści:16 cm
-
Masa:168 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
Parametre produktu
-
Materiał ostrza:AUS-10
-
Materiał rękojeści:Drewno dębowe
-
Długość ostrza:24 cm
-
Całkowita długość:40 cm
-
Długość rękojeści:16 cm
-
Masa:168 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
-
Kolor:Brązowy
-
Zawartość opakowania:nóż