
Opis produktu
Japoński nóż Nakiri DELLINGER HOKIYAMA SAKON BOKUSUI ROU-WAVE 151911 przypomina kształtem tasak, ale nie daj się zwieść. Jego ostrze ułatwia krojenie wszelkiego rodzaju warzyw na małe kostki lub paski. Wysokość noża pozwala łatwo zebrać pokrojone składniki na ostrze i przenieść je do garnka lub na patelnię.
Rdzeń ostrza wykonany jest z nierdzewnej stali Aichi AUS-10, o twardości około HRC 62, otoczony 32 warstwami miększej stali - san mai clad. Całe ostrze jest wypolerowane na wysoki połysk.
Rękojeść o ośmiokątnym kształcie wykonana jest z lakierowanego drewna dębowego.
Nigdy nie myj noża w zmywarce.
Nie używaj noża jako łomu i unikaj jego zginania.
Nie używaj noża do krojenia twardych i zamrożonych produktów.
Chroń nóż i jego ostrze przed upadkiem lub uderzeniem.
-
Materiał ostrza:AUS-10
-
Materiał rękojeści:Drewno dębowe
-
Długość ostrza:16.5 cm
-
Całkowita długość:31 cm
-
Długość rękojeści:14.5 cm
-
Masa:152 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
Parametre produktu
-
Materiał ostrza:AUS-10
-
Materiał rękojeści:Drewno dębowe
-
Długość ostrza:16.5 cm
-
Całkowita długość:31 cm
-
Długość rękojeści:14.5 cm
-
Masa:152 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
-
Kolor:Brązowy
-
Zawartość opakowania:nóż