
Opis produktu
Nóż Santoku TWIN® Chef jest skierowany przede wszystkim do miłośników kuchni Dalekiego Wschodu. Wywodzący się z Japonii, jest to prawdziwie wielofunkcyjny nóż, który, jak wszystkie japońskie noże, doskonale nadaje się do przygotowywania ryb i warzyw. Nóż Santoku sprawdzi się również jako narzędzie do krojenia mięsa. Ostrze o długości 18 cm jest idealne do krojenia składników średniej wielkości.
Ostrze noża wykonane jest ze specjalnej stali, która zapewnia wysoki poziom odporności na korozję oraz twardość idealną do gotowania. Ten nóż FRIODUR® przechodzi również specjalnie opracowany proces hartowania lodem, co dodatkowo podnosi jakość stali.
Z nożem Santoku TWIN® Chef codzienne zadania kuchenne stają się łatwe, a gotowanie prawdziwie wyjątkowym doświadczeniem.
-
Materiał rękojeści:Plast
-
Długość ostrza:18 cm
-
Całkowita długość:30 cm
-
Grubość ostrza:1 mm
-
Masa:150 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský
-
Kolor:Czarny
Parametre produktu
-
Materiał rękojeści:Plast
-
Długość ostrza:18 cm
-
Całkowita długość:30 cm
-
Grubość ostrza:1 mm
-
Masa:150 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský
-
Kolor:Czarny