
Opis produktu
Japoński nóż petty/uniwersalny DELLINGER HOKIYAMA SAKON BOKUSUI ROU-WAVE 151915 jest niezwykle ostry i idealny do różnych zadań w kuchni, takich jak czyszczenie i krojenie mniejszych owoców, warzyw, serów oraz innych drobnych produktów spożywczych.
Rdzeń ostrza wykonany jest z nierdzewnej stali Aichi AUS-10, o twardości około HRC 62, otoczony 32 warstwami miększej stali - san mai clad. Całe ostrze jest wypolerowane na połysk lustrzany.
Rękojeść o ośmiokątnym kształcie wykonana jest z lakierowanego drewna dębowego.
Nigdy nie myj noża w zmywarce.
Nie używaj noża jako łomu i unikaj jego zginania.
Nie używaj noża do krojenia twardych i zamrożonych produktów.
Chroń nóż i jego ostrze przed upadkiem lub uderzeniem.
-
Materiał ostrza:AUS-10
-
Materiał rękojeści:Drewno dębowe
-
Długość ostrza:8.5 cm
-
Całkowita długość:22 cm
-
Długość rękojeści:13.5 cm
-
Masa:53 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
Parametre produktu
-
Materiał ostrza:AUS-10
-
Materiał rękojeści:Drewno dębowe
-
Długość ostrza:8.5 cm
-
Całkowita długość:22 cm
-
Długość rękojeści:13.5 cm
-
Masa:53 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
-
Kolor:Brązowy
-
Zawartość opakowania:nóż