
Opis produktu
Japoński nóż Nakiri DELLINGER SEKIRYU JAPAN PO-2500200 został wykonany w Seki, mieście znanym na całym świecie z produkcji noży. Nóż ten jest idealny do krojenia i siekania warzyw oraz ziół. Bez trudu pokroisz wszystkie warzywa na małe kostki lub paski.
Ostrze wykonane jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej 420J2 o twardości HRC 53+/-. Wysokość ostrza pozwala na łatwe zebranie posiekanych składników na ostrze i przeniesienie ich do garnka lub patelni.
Ergonomicznie ukształtowana rękojeść w formie litery "D" wykonana jest z drewna topolowego z czarnym bolsterem. Zawsze zaprojektowana z myślą o doskonałej kontroli w dłoni.
Nigdy nie myj noża w zmywarce.
Nie używaj noża jako łomu i unikaj jego zginania.
Nie używaj noża do krojenia twardych i zamrożonych produktów.
Chroń nóż i jego ostrze przed upadkiem lub uderzeniem.
-
Materiał ostrza:420J2
-
Materiał rękojeści:Drzewo
-
Długość ostrza:17 cm
-
Całkowita długość:29.5 cm
-
Długość rękojeści:12.5 cm
-
Masa:126 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
Parametre produktu
-
Materiał ostrza:420J2
-
Materiał rękojeści:Drzewo
-
Długość ostrza:17 cm
-
Całkowita długość:29.5 cm
-
Długość rękojeści:12.5 cm
-
Masa:126 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
-
Kolor:Naturalny
-
Zawartość opakowania:nóż