
Opis produktu
Japoński nóż do krojenia/Sashimi DELLINGER KENETSUGU MIYABI ISSIN DE-2006 to idealne narzędzie do przygotowywania cienkich plastrów. Niezależnie od tego, czy chcesz pokroić szynkę, plastry ryby czy carpaccio wołowe, długie, ostre ostrze zapewnia najlepszą kontrolę cięcia.
Ostrze wykonane jest z rdzenia stali AUS-8, który jest umieszczony pomiędzy 2 warstwami stali nierdzewnej SUS-410. Dzięki starannemu doborowi materiałów i precyzyjnemu wykończeniu, ostrze jest łatwe w utrzymaniu. Zachowuje swoją ostrość przez bardzo długi czas i doskonale nadaje się do szlifowania na kamieniach wodnych. Ostrze jest doskonale wyważone, co zapobiega zmęczeniu dłoni.
Rękojeść wykonana jest z naturalnego drewna różanego. Dzięki podwójnemu nitowaniu, ostrze i rękojeść są idealnie połączone, stabilne i mocne. Rękojeść została zaprojektowana tak, aby idealnie leżała w dłoni i zapewniała komfort.
Nigdy nie myj noża w zmywarce.
Nie używaj noża jako łomu i unikaj jego zginania.
Chroń nóż i jego ostrze przed upadkiem lub uderzeniem.
-
Materiał ostrza:AUS-8
-
Materiał rękojeści:Palisander
-
Długość ostrza:21 cm
-
Całkowita długość:33 cm
-
Długość rękojeści:12 cm
-
Masa:95 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
Parametre produktu
-
Materiał ostrza:AUS-8
-
Materiał rękojeści:Palisander
-
Długość ostrza:21 cm
-
Całkowita długość:33 cm
-
Długość rękojeści:12 cm
-
Masa:95 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
-
Kolor:Brązowy
-
Zawartość opakowania:nóż, Skrzynka