
Opis produktu
Japoński nóż do obierania DELLINGER KENETSUGU MIYABI ISSIN DE-2000 pozwala kroić owoce i warzywa bez zgniatania czy deformacji. Doskonale nadaje się również do trybowania, przyprawiania czy przygotowywania ryb i drobiu. Bez trudu pokroi mniejsze kawałki mięsa i sera.
Ten nóż zastępuje duży nóż szefa kuchni, gdy potrzebujesz precyzyjnych cięć. Jest także niezastąpionym pomocnikiem przy obróbce ziół.
Ostrze wykonane jest z rdzenia stali AUS-8, który jest otoczony 2 warstwami stali nierdzewnej SUS-410. Dzięki starannemu doborowi materiałów i precyzyjnemu wykończeniu, ostrze jest łatwe w utrzymaniu. Zachowuje swoją ostrość przez bardzo długi czas i doskonale nadaje się do szlifowania na kamieniach wodnych. Ostrze jest idealnie wyważone, co zapobiega zmęczeniu dłoni.
Rękojeść wykonana jest z naturalnego drewna różanego. Dzięki podwójnemu nitowaniu, ostrze i rękojeść są doskonale połączone, stabilne i wytrzymałe. Rękojeść została zaprojektowana tak, aby idealnie leżała w dłoni i zapewniała komfort.
Nigdy nie myj noża w zmywarce.
Nie używaj noża jako łomu i unikaj jego zginania.
Chroń nóż i jego ostrze przed upadkiem lub uderzeniem.
-
Materiał ostrza:AUS-8
-
Materiał rękojeści:Palisander
-
Długość ostrza:9 cm
-
Całkowita długość:19.5 cm
-
Długość rękojeści:10.5 cm
-
Masa:40 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
Parametre produktu
-
Materiał ostrza:AUS-8
-
Materiał rękojeści:Palisander
-
Długość ostrza:9 cm
-
Całkowita długość:19.5 cm
-
Długość rękojeści:10.5 cm
-
Masa:40 g
-
Wykorzystanie:Kuchyňský, Gotowanie
-
Rodzaj noża:Stały
-
Kraj pochodzenia:Japonia
-
Kolor:Brązowy
-
Zawartość opakowania:nóż, Skrzynka